Yhteystiedot

Gasthaus Pooki

Pooki Juhlapalvelut

Ylinenkatu 21

FI-23500 Uusikaupunki

 

Puh: +358 (0)2 8477 100

Email: pooki@ravintolapooki.fi

 

Aukioloajat

Ma-To: 11 -  21

Pe: 11 - 22

La: 12 - 22 

Su: 12 - 18

Varaa huone

 

Oranssista "Check Availability"-painikkeesta pääset tekemään varauksen heti tai selailemaan vapaita huoneita ja huonehintoja! Päivämäärää ei ole välttämätöntä syöttää vielä, sen voit tehdä myöhemmin. Online-varausjärjestelmässämme otsikkotasot ovat englanniksi. Huomaathan, että hinnat ilmoitetaan per 1 henkilö. Lisähenkilöt huoneessa muuttavat hintaa.

 

Vapaata huonetta voi myös tiedustella sähköpostilla: pooki@ravintolapooki.fi. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian. Jos varaus on onnistunut, saat meiltä automaattisen varausvahvistuksen (siinä on otsikot englanniksi, varausehdot löytyvät suomeksi vahvistuksen alaosasta). Meille saa aina myös soittaa, p. 02 8477 100.

 

PERUUTUSEHDOT JA MAKSAMINEN

Emme koskaan veloita mitään etukäteen. Luottokorttitiedot ovat varauksen vakuudeksi, niitä ei käytetä huoneen maksamiseen. Maksu hoidetaan aina paikan päällä. Meillä käy käteinen, Visa, MasterCard ja American Express. Ainoastaan myöhästyneistä peruutuksista/saapumatta jättämisistä veloitetaan varauksen 1. yö sekä käsittelymaksu 15 €. Tämäkin tapahtuu aina vasta jälkikäteen. Peruutus on tehtävä 2 vrk ennen varauksen alkua, ryhmävarauksissa (enemmän kuin 2 huonetta) 7 vrk ennen varauksen alkua.

 

VASTAANOTTO

Vastaanotto toimii ravintolan aukioloaikoina ravintolassa. Ravintolan tarjoilijat vastaanottavat hotellivieraat.  Huoneen saa käyttöönsä viimeistään klo 15 tulopäivänä ja uloskirjautuminen on tehtävä klo 12 mennessä lähtöpäivänä. Myöhäinen saapuminen (klo 20 jälkeen, su klo 18 jälkeen) onnistuu myös. Pyydämme vain olemaan asiasta meihin päin yhteydessä.

Copyright Gasthaus Pooki  |  Palvelun toteutus: JPmedia