Infoa majoittujille

TERVETULOA POOKIIN!

Vastaanottomme palvelee ravintolan aukioloaikoina (löytyy muuten ihan sivun alalaidasta). Juhlapyhinä poikkeusaukioloajat ovat mahdollisia.

Gasthaus Pooki sijaitsee osoitteessa Ylinenkatu 21, 23500 Uusikaupunki. Vastaanottoon eli ravintolaan pääsee Ylisenkadun käyntiovesta. Pooki on 100-vuotias jylhä graniittirakennus, et voi erehtyä :) Meillä on muutamia portaita kuljettavaksi.

PARKKEERAAMINEN

Autot pysäköidään kadulle talon eteen. Se on maksutonta ja varsin turvallista. Moottoripyörille voi kysyä paikkaa takapihalta, polkupyörät voi tuoda pihaan. Apartamentos Pooki: lastaamista varten voi ajaa sisälle pihaan, pysyvä parkkeeraaminen talon eteen. Pihassa liikkuu pieniä lapsia, joten olethan tarkkana! Moottoripyörät voi tuoda sisäpihaan.

CHECK IN

Sisäänkirjautuminen tehdään ravintolassa, minkä jälkeen henkilökunta ohjastaa sinut lisäsiiven huoneille. Huoneen saa käyttöönsä viimeistään klo 15 tulopäivänä. Myöhäinen saapuminen (kello 20 jälkeen): pyydämme ystävällisesti informoimaan meitä asiasta p. 02 8477 100! Apartamentos Pooki: huoneisto maksetaan aina jo sisäänkirjautuessa. 

AAMIAINEN

Aamiainen on arkisin klo 7-10 ja viikonloppuisin 8-10:30 Messi-kabinetissa (huoneiden vieressä). Juhlapyhinä aamiaisessa voi olla muutoksia. Apartamentos Pooki: aamiainen ei kuulu hintaan, mutta sen voi etukäteen tilata hotellille (asukashinta 6 eur/hlö).

CHECK OUT

Huone ja huoneisto luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Myös Apartamentos Pookin avain tulee aina palauttaa ravintolaan, vaikka huoneisto onkin jo maksettu.

Huonemaksun voi suorittaa aamiaistarjoilijalle tai salihenkilökunnalle. Maksuvälineinä käyvät käteinen, debit-kortit, Visa ja MasterCard.

Tarjoamme neljä viihtyisää, rauhaa huokuvaa huonetta matkailijoille. Myös Apartamentos Pookin 1900-luvun alkupuolen puutalo on tunnelmaltaan uniikki. Toivotamme makoisia unia :)

VARAA HUONE

Ruak se on kom pystös pitä!