Varaa huone

Oranssista "Check Availability"-painikkeesta pääset tekemään varauksen heti tai selalilemaan vapaita huoneita! Online-varausjärjestelmässämme otsikkotasot ovat englanniksi. Varata voi Gasthaus Pookin huoneita ja Apartamentos Pookin huoneistoja.

Vapaata huonetta voi myös tiedustella sähköpostilla: varaukset@ravintolapooki.fi. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa. Jos varaus on onnistunut, saat meiltä automaattisen varausvahvistuksen (siinä on otsikot englanniksi, varausehdot löytyvät suomeksi vahvistuksen alaosasta!). Varaus on tapahtunut, kun varaustunnus on syntynyt. Tällöin varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa. Meille saa aina myös soittaa, p. 02 8477 100 tai lähettää postia varaukset@ravintolapooki.fi, jos jotain jää epäselväksi!

PERUUTUSEHDOT JA MAKSAMINEN

Emme koskaan veloita mitään etukäteen. Luottokorttitiedot ovat varauksen vakuudeksi, niitä ei käytetä huoneen maksamiseen. Maksu hoidetaan aina paikan päällä. Apartamentos Pooki: maksu AINA jo sisäänkirjautumisen yhteydessä. Meillä käy käteinen, Visa ja MasterCard. Ainoastaan myöhästyneistä peruutuksista/saapumatta jättämisistä veloitetaan varauksen 1. yö sekä käsittelymaksu 15 €. Tämäkin tapahtuu aina vasta jälkikäteen. Varauksen yhteydessä näkyvä Deposit-summa on siis se summa, jonka mahdollisesti veloitamme (vain, jos peruutus tapahtuu ehtojen vastaisesti). Peruutus on tehtävä 48 h ennen varauksen alkua. Ryhmävaraukset (2 huonetta tai enemmän) sekä Apartamentos Pooki: peruutus on tehtävä 7 vrk ennen varauksen alkua. 

VASTAANOTTO

Vastaanotto toimii ravintolan aukioloaikoina ravintolassa. Ravintolan tarjoilijat vastaanottavat hotellivieraat.  Huoneen saa käyttöönsä viimeistään klo 15 tulopäivänä ja uloskirjautuminen on tehtävä klo 12 mennessä lähtöpäivänä. Myöhäinen saapuminen (klo 20 jälkeen, su klo 18 jälkeen): ei huolta, onnistuu kyllä. Pyydämme vain olemaan asiasta meihin päin yhteydessä.

Ruak se on kom pystös pitä!